AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli erkekle evlenmek

Kahve falında evli erkekle evlenmek

Kahve falında evli erkekle evlenmek parasal anlamda rahat edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında evli erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Ani ödemeler, borç alacak meseleleri veya sağlıkla ilgili konular söz konusu olabilir.

Kahve falında evliyken başka bir erkekle evlenmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, sıkılacağına ve üzüleceğine delalettir.

Kahve falında evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, hayırlı işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında evli bir erkeğin evlendiğini görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına rivayet eder.

Kahve falında evli erkeğin evlendiğini görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında evli bir erkekle evlendiğini görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, pişmanlığa yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir