AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek istediğin kişiyi görmek

Kahve falında evlenmek istediğin kişiyi görmek

Kahve falında evlenmek istediğin kişiyi görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evlenmek istediğin kişiyi gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar oluşabilir.

Kahve falında istediğin kişiyle evlenmek içinin de rahat edeceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına alamet eder.

Kahve falında evlenmek istediği kişiyi görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında evlenmek istediğin kişiyi görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, haram mala yorulmaktadır.

Kahve falında istediği kişiyle evlenmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işarettir.

Kahve falında kızının evlenmek istediğini görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında evlenmek istediğini görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işaret eder.

Kahve falında evlenmek istediğin erkeği görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine işarettir.

Kahve falında evlendirilmek istediğini görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir