AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenen kişi görmek

Kahve falında evlenen kişi görmek

Kahve falında evlenen kişi görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, maddi olarak zarar edeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında evlenen kişi gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi evlenmiş görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, fenalıkta bulunmaya delalettir.

Kahve falında evleneceği kişiyi görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına inanılır.

Kahve falında evlenen kişi görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında evleneceği kişinin ailesini görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden evlenme teklifi almak başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli kişiyi evlenirken görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evli kişiyi tekrar evlenirken görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi evde görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir