AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenen bir çift görmek

Kahve falında evlenen bir çift görmek

Kahve falında evlenen bir çift görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kurtuluşu yakalayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenen bir çift gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Kahve falında evlenen çift görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında evlenen bir çift görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına inanılır.

Kahve falında çift kapılı ev görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, hafif ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında evlenecek çift görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni evlenen çift görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, gülüp eğleneceğine delalettir.

Kahve falında evli çifti tekrar evlenirken görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında çiftleşen balık görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında köpekleri çiftleşirken görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, hayatının da zorlaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir