AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin içinde köpek görmek

Kahve falında evinin içinde köpek görmek

Kahve falında evinin içinde köpek görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında evinin içinde köpek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz beklenmedik değişimlere maruz kalabilir.

Kahve falında evin içinde köpek yavrusu görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde köpekler görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde köpek görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde beyaz köpek görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde siyah köpek görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, alim ve bilge insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kedi köpek görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin içinde köpek görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde köpek pisliği görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir