AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini yıkılırken görmek

Kahve falında evini yıkılırken görmek

Kahve falında evini yıkılırken görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, yollarını ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında evini yıkılırken gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdaki kişiler istediği serzenişte bulunsun.

Kahve falında komşusunun evinin yıkıldığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kendi evinin yıkıldığını görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evin yıkıldığını görmek işlerinin artacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinin yıkıldığını görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının evinin yıkılmasını görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin yarısının yıkıldığını görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, getirisi çok olan işler yapacağına yorulur.

Kahve falında birinin evinin yıkılmasını görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kindar olacağına alamet eder.

Kahve falında evin duvarının yıkılması görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, evlenme yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir