AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine birinin girdiğini görmek

Kahve falında evine birinin girdiğini görmek

Kahve falında evine birinin girdiğini görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, her anlamda şifa bulmaya, işlerinin çok açılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, bir anda yükseleceğine, endişelerin sona ereceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evine birinin girdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Kahve falında evine zorla girdiğini görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret eder.

Kahve falında evin içine köpek girdiğini görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evine hırsızın girdiğini görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet eder.

Kahve falında evine fare girdiğini görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında evine su girdiğini görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında evine kedi girdiğini görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evine domuz girdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evine başkasının girdiğini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, saygı göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir