AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde domuz görmek

Kahve falında evinde domuz görmek

Kahve falında evinde domuz görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazanca kavuşacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet eder.

Kahve falında evinde domuz gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Kahve falında evinde domuz görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında evine domuz girdiğini görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde domuz görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evin önünde domuz görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sıkıntısının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük domuz görmek rakiplerini geride bırakacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında domuzun kovalamasını görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, garanti olacak makama oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz yavrusu görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında domuz ve at görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir