AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi yerleştirmek

Kahve falında evi yerleştirmek

Kahve falında evi yerleştirmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, hidayete ereceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine işaret eder.

Kahve falında evi yerleştirmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında ev yeri almak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında yerin altında ev görmek bahtının da çok parlak olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ev yerleştirdiğini görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında yeni eve yerleştiğini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, mal ve para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ev eşyalarının yerlerini değiştirmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni evi yerleştirmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yerleri silmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni eve eşya yerleştirmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir