AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev yerleştirdiğini görmek

Kahve falında ev yerleştirdiğini görmek

Kahve falında ev yerleştirdiğini görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına delalettir.

Kahve falında ev yerleştirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorum, fikir veya önerilerinizi eleştiri olarak görebilirler.

Kahve falında eve eşya yerleştirmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evdeki eşyaların yerinin değiştiğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında evdeki eşyaların yerini değiştirmek fakirlik yaşayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ev eşyalarının yerlerini değiştirmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına inanılır.

Kahve falında yer evi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sonradan da çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında ev yeri görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni ev yerleştirmek adının her yerde geçeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında evi yerleştirmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yolunda devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir