AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi tadilat ettirmek

Kahve falında evi tadilat ettirmek

Kahve falında evi tadilat ettirmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, hayallerinin gerçek olacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evi tadilat ettirmek gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Kahve falında evi tadilat ettirmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında evini tadilat ettirmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev tadilatı yapmak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında ev tadilat görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev tadilatı yaptırmak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında evi tadilat yaptırmak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ev tadilatı görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında evi tadilat yapmak zenginliğinin süreceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir