AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi üzüntülü görmek

Kahve falında anneyi üzüntülü görmek

Kahve falında anneyi üzüntülü görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında anneyi üzüntülü gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Kahve falında anneyi üzüntülü görmek insanlarla arasının iyi olacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş annesini üzüntülü görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüntülü erkek görmek dinine bağlı kalacağına, türlü musibetlere uğrayacağına işarettir.

Kahve falında üzüntüden bayılmak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini üzüntülü görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini üzüntülü görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını üzüntülü görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi üzüntülü görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir