Kahve falında anneyi temizlik yaparken görmek

Kahve falında anneyi temizlik yaparken görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, gelirinin çoğalacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sorunların tarihe karışacağına, muradın yerine geleceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi temizlik yaparken gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına vakit ayırmaktan asıl odaklanmanız gereken konuları unutabilirsiniz.

Kahve falında annesinin temizlik yaptığını görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında annenin temizlik yaptığını görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işarettir.

Kahve falında anneyi temizlik yaparken görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi temizlik yaparken görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz elbiseler giymek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında temiz fare görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük diş temizletmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında temiz karda yürümek başını borçlardan kaldıramayacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir