AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde toz almak

Kahve falında evde toz almak

Kahve falında evde toz almak gönül hoşluğunu yakalayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, yılmayacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evde toz almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında eski tozlu ev görmek hayra ve esenliğe, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında ev tozu görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tozlu ev görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında tozlu bir ev görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında tozlu ev süpürmek borçlarının kapacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi tozlanmış görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu kirli ev görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tozlu evi süpürmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir