AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev tozu görmek

Kahve falında ev tozu görmek

Kahve falında ev tozu görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına işarettir.

Kahve falında ev tozu gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında evi toz içinde görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evdeki tozları süpürmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde toz görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında tozlu evi süpürmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, nefsine yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında evi çok tozlu görmek enerjisini toplayacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tozlu kirli ev görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında tozlu bir ev görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tozlu evi temizlemek türlü musibetlere uğrayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir