AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde görmek

Kahve falında evde görmek

Kahve falında evde görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evde gördüyseniz:

  • Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında hasır ev görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillikte ev görmek güzel bir yola çıkılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ev sahibiyle kavga etmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına yorulur.

Kahve falında ev eşyalarının yerini değiştirmek sosyal hayatını da askıya alacağına, onlara hayrının dokunacağına rivayet eder.

Kahve falında ev bakmak almak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalettir.

Kahve falında evde eski eşya görmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ev yapımını görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev ekmeği almak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, kapanan kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir