AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde cuma namazı kılmak

Kahve falında evde cuma namazı kılmak

Kahve falında evde cuma namazı kılmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet eder.

Kahve falında evde cuma namazı kılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kazalar ya da çeşitli aksilikler olabilir.

Kahve falında evde cuma namazı kılmak mülkiyetinin de artacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına inanılır.

Kahve falında cuma namazı kıldığını görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında cuma namazının farzını kılmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında camide cuma namazı kılmak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında cemaatla cuma namazı kılmak gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında cemaatle cuma namazı kılmak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine yorulur.

Kahve falında cuma namaz kılmak fakirlikten kurtulmaya, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının cuma namazı kıldığını görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir