AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde çay demlemek

Kahve falında evde çay demlemek

Kahve falında evde çay demlemek hayırlı işe, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında evde çay demlemek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında evde çay demlemek hayatının alt üst olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çay demlediğini görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire çay demlemek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bitki çayı demlemek sarsılacağına, dostlardan zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık çay demlemek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma tabir olunur.

Kahve falında çaydanlık çay demlemek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında semaverde çay demlemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çaydanlıkta çay demlemek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir