AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde bolluk görmek

Kahve falında evde bolluk görmek

Kahve falında evde bolluk görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, iyi geçineceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde bolluk gördüyseniz:

  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Kahve falında evde bolluk görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında yemek bolluğu görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Kahve falında mutfakta bolluk görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bolluk görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına yorulur.

Kahve falında birçok ev görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında helikopterin eve düştüğünü görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle eve gitmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde gelinlik görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, parasız kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir