AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev yaptırıp taşınmak

Kahve falında ev yaptırıp taşınmak

Kahve falında ev yaptırıp taşınmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev yaptırıp taşınmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Kahve falında inşaat eve taşınmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yeni ve güzel bir eve taşınmak iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulur.

Kahve falında eski evden taşınmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ev yaptırıp taşınmak mal edineceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında dar eve taşınmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında kıralık eve taşınmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında geniş eve taşınmak huzura ve esenliğe kavuşacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geniş bir eve taşınmak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir