AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev eşyasını yenilemek

Kahve falında ev eşyasını yenilemek

Kahve falında ev eşyasını yenilemek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, işyerini kapatacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, gelir kaybedeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işaret eder.

Kahve falında ev eşyasını yenilemek gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında ev eşyası yenilemek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev eşyasını yenilemek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, içinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında evin eşyalarını yenilemek tecrübe sahibi olacağına, kazancın ikiye katlanacağına delalet eder.

Kahve falında eşyaları yenilemek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin eşyalarını yenilemek her zaman haklının yanında olacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşya yenilemek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize alamet eder.

Kahve falında ev yenilediğini görmek başarıları ile tanınacağına, büyük bir işe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski evi yenilemek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir