AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarla eve girmek

Kahve falında anahtarla eve girmek

Kahve falında anahtarla eve girmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, işlerinin başarılı olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında anahtarla eve girmek gördüyseniz:

  • Aşırı şekilde üzerine düşerek bezdirebilirsiniz.

Kahve falında anahtarla eve girmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evine anahtarla girmek daha iyi yerlere geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında ev anahtarı görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni ev anahtarı görmek kısmetin ve talihin açılacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev anahtarı almak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarı evde unutmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayata karşı bakışının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev anahtarının kırıldığını görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev anahtarını kaybettiğini görmek kazancının artacağına,, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir