AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev alıp taşınmak

Kahve falında ev alıp taşınmak

Kahve falında ev alıp taşınmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ev alıp taşınmak gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında ev satın alıp taşınmak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında ev alıp taşınmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni ev alıp taşınmak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev alıp taşındığını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kazancının azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında almanyaya taşınmak attığı her adımı düşüneceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi evinden başka eve taşınmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, kara kara düşünür olacağına yorulur.

Kahve falında eski oturduğun eve taşınmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet eder.

Kahve falında taşınmak için ev toplamak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir