AnaSayfa / Genel / Kahve falında et ve balık yemek

Kahve falında et ve balık yemek

Kahve falında et ve balık yemek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında et ve balık yemek gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında yunus balığı eti yemek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık eti yemek maddi olanakların kötüleşeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş balık eti yemek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına delalettir.

Kahve falında köpek balığı eti yemek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ balık eti yemek şöhretli biri olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında et ve balık yemek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet eder.

Kahve falında balık hediye edildiğini görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık eti görmek hak yiyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir