AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyanın yandığını görmek

Kahve falında eşyanın yandığını görmek

Kahve falında eşyanın yandığını görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşyanın yandığını gördüyseniz:

  • Maddi şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında eşyasının yandığını görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, rahatın yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir eşyanın yandığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ev eşyasının yandığını görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyaların yandığını görmek her şeyin sarpa saracağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına inanılır.

Kahve falında ev eşyalarının yandığını görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşyanın yandığını görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında evinin eşyalarının yandığını görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında eşyalarının yandığını görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir