AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yakın arkadaşını görmek

Kahve falında eski yakın arkadaşını görmek

Kahve falında eski yakın arkadaşını görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında eski yakın arkadaşını gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında eski yakın arkadaşı görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski yakın arkadaşını görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, şansın yüze güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek çok zarar göreceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yakınlaşmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle yakın olmak yüksek bir makamı olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında eski eşle yakınlaşmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir