AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle seyahat etmek

Kahve falında eski sevgiliyle seyahat etmek

Kahve falında eski sevgiliyle seyahat etmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, kötü halin son bulacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle seyahat etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyle seyahat etmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle seyahate çıkmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle seyahat etmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine inanılır.

Kahve falında ölü biriyle seyahat etmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla seyahat etmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz seyahatine çıkmak net bir bakış açısı kazanacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun seyahate çıkmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalettir.

Kahve falında deniz seyahati görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir