AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle birleşmek

Kahve falında eski sevgiliyle birleşmek

Kahve falında eski sevgiliyle birleşmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, olaylı günler geçireceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hayatının afiyette geçeceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle birleşmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyle birleşmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında eski eşle birleşmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşiyle birleşmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına tabir olunur.

Kahve falında ayrılıp birleşmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığın eşinle birleşmek başarısızlıklara düşeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle birleşmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden hediye aldığını görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisi için ağladığını görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir