AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kitap almak

Kahve falında eski kitap almak

Kahve falında eski kitap almak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kırgınlık yaşanacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında eski kitap almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Kahve falında çok eski kitap görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski kitap bulmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kitaplar bulmak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, endişelerinin son bulacağına işarettir.

Kahve falında eski kitap görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir kitap görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eskimiş kitap görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski kitap almak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yasini şerif kitabı görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir