AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kayınbaba görmek

Kahve falında eski kayınbaba görmek

Kahve falında eski kayınbaba görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski kayınbaba gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular ön planda olabilir.

Kahve falında eski kayınbaba görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kaynana ve kayınbaba görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanasını ve kayınbabasını görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kayınbabayı görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına işarettir.

Kahve falında kayınbabaya sarılmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayınbabadan para almak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında kayınbaba kavga etmek hastalıklarının düzeleceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayınbabasını görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir