AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski işyerinden birini görmek

Kahve falında eski işyerinden birini görmek

Kahve falında eski işyerinden birini görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında eski işyerinden birini gördüyseniz:

  • Mükemmel görünmeyen şeylere henüz konsantre olmamanızda fayda var.

Kahve falında eski işine döndüğünü görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret eder.

Kahve falında kendini eski işinde görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek sıkıntısının biteceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işyerini ziyaret etmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski işyerinde olmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında eski işini yaptığını görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski işinde çalıştığını görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski iş görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir