AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşinle tekrar evlenmek

Kahve falında eski eşinle tekrar evlenmek

Kahve falında eski eşinle tekrar evlenmek çok büyük bir acı duyacağına, asla yüksünmeyeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski eşinle tekrar evlenmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri evinizle ilgili konularda istediklerinizi yapmaya ikna edebilirsiniz.

Kahve falında eski eşiyle tekrar evlenmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında eski eşle tekrar evlenmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında eski eşinle tekrar evlenmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evli eşiyle tekrar evlenmek canın sıkılacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalettir.

Kahve falında boşandığın eşiyle tekrar evlenmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine inanılır.

Kahve falında tekrar eşiyle evlenmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi kriz yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eşiyle tekrar evlenmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir