AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir harabe görmek

Kahve falında eski bir harabe görmek

Kahve falında eski bir harabe görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında eski bir harabe gördüyseniz:

  • Diyalog kurmanın kolaylaşmaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında eski harabe bir ev görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir harabe görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, insanları kandıracağına rivayet eder.

Kahve falında eski harabe ev görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında harabe eve taşınmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bir evi harabe görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında harabe evi temizlemek bolluğun ve bereketin geleceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine alamet eder.

Kahve falında evinin harabe görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, gerginliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında harabe köy görmek sözleri tutulacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir