AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arabanı geri almak

Kahve falında eski arabanı geri almak

Kahve falında eski arabanı geri almak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arabanı geri almak gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Kahve falında eski arabanı geri almak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın geri geri gittiğini görmek özel hayatında sessizleşeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin geri döndüğünü görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski evine geri taşınmak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski işine geri başlamak neşeli ve huzurlu bir geleceğe, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalettir.

Kahve falında eski işine geri döndüğünü görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski oturduğu eve geri taşınmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir