AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle nikah kıymak

Kahve falında eşiyle nikah kıymak

Kahve falında eşiyle nikah kıymak bunalıma düşeceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, sorunların çözüm bulacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle nikah kıymak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Kahve falında eşiyle nikah kıymak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta nikah kıymak patron koltuğunda oturacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında nikah kıydığını görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde nikah kıymak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dini nikah kıymak geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hoca nikahı kıymak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tekrar nikah kıymak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında nikah kıymak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir