AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle barıştığını görmek

Kahve falında eşiyle barıştığını görmek

Kahve falında eşiyle barıştığını görmek kazancının günden güne düşeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle barıştığını gördüyseniz:

  • Çok daha rahat edeceksiniz.

Kahve falında eski eşiyle barıştığını görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle barıştığını görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine işarettir.

Kahve falında boşandığı eşiyle barıştığını görmek gözünün yaşını sileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşlerin barıştığını görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında eşiyle barıştığını görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın eşinle barıştığını görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının eşiyle barıştığını görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında eski eşle barıştığını görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir