AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinizin öldüğünü görmek

Kahve falında eşinizin öldüğünü görmek

Kahve falında eşinizin öldüğünü görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinizin öldüğünü gördüyseniz:

  • Gurup aktivitelerinde faal görev almak veya organizasyonları üstlenmek gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Kahve falında eşinin öldüğüne ağlamak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, sahip olduğu nimetin artacağına işarettir.

Kahve falında eşinin öldüğünü görüp ağlamak işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşin öldüğünü görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşkiya öldürmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının eşinin öldüğünü görmek işlerinin yarım kalacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin öldüğü haberini almak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında eşini öldürmeye çalışmak mutlu zamanlar geçireceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eşi ölmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir