AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sıçtığını görmek

Kahve falında eşinin sıçtığını görmek

Kahve falında eşinin sıçtığını görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin sıçtığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Kahve falında eşin evlendiğini görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında eş adayı görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle ata binmek çektiği yokluğun unutulacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmek ilişkilerin noktalanacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin öldürüldüğünü görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığı eşine sarılmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin kalp krizi geçirdiğini görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini başka kadınla aldatmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir