AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin doğumunu görmek

Kahve falında eşinin doğumunu görmek

Kahve falında eşinin doğumunu görmek tövbe etmeye, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, yoksulluğa, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin doğumunu gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için, size bazı anıları hatırlatan eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında eşinin erken doğum yaptığını görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin doğum yaptığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin doğumunu görmek keyifli olacağına, heveslerinin de azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin doğumda öldüğünü görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına alamet eder.

Kahve falında eşi doğum yapmak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini doğum yapmış görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında eşine doğum yaptırmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini doğum yaparken görmek işinin en iyisi olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir