Kahve falında annesini ölürken görmek

Kahve falında annesini ölürken görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, bebek sahibi olunacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, malının artacağına, işinde terfi edeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında annesini ölürken gördüyseniz:

  • Sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyerek çevrenizi hayretler içinde bırakabilirsiniz.Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında ölü anneyle yatmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü anne ve babayı görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında ölü anneyi görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü anneyi öpmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında ölü anne görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza tabir olunur.

Kahve falında ölü anneyi diri görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne ölüsü yıkamak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü anneden para almak parasını dikkatli harcayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir