AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini küs görmek

Kahve falında eşini küs görmek

Kahve falında eşini küs görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında eşini küs gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında eşini küs görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs eşini görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, mevki edineceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğun eşini görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle küs olmak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşiyle küs olduğunu görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olan eşle barışmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğu eşini görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin küs olduğunu görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir