AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini evden kovmak

Kahve falında eşini evden kovmak

Kahve falında eşini evden kovmak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, sağlığının kötüye gideceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına inanılır.

Kahve falında eşini evden kovmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan koşullar veya işaretler uzun vadede nelerle meşgul olacağınızı gösteriyorken, olay veya işaretleri hafife almamanızda tam önünüzdeyken değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında eşini evden kovmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kazançlı çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini kovmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evden cin kovmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı evden kovmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı evden kovmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kafasını toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evden insan kovmak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evden sinek kovmak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eve giren kediyi kovmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir