Kahve falında eşine yemek vermek

Kahve falında eşine yemek vermek geçim derdinin olmayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sevinileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hastalıktan şifa bulmaya inanılır.

Kahve falında eşine yemek vermek gördüyseniz:

  • Biraz romantizm size iyi gelebilir.

Kahve falında eşinin etini yemek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında eski eşle yemek yemek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalettir.

Kahve falında eşiyle yemek yemek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle yemek yediğini görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşten tokat yemek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eşiyle balık yemek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan ve eşiyle yemek yemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşle yemek yemek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, maddi durumun düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir