Kahve falında erkek ölünün dirildiğini görmek

Kahve falında erkek ölünün dirildiğini görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek ölünün dirildiğini gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, yüzmek, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Kahve falında erkek ölünün dirildiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sevdikleri ile kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında babanın ölüp dirildiğini görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüp yeniden dirilmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüp ve dirilmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölüp tekrardan dirilmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüpte dirildiğini görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, mal mülk edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının ölüp dirildiğini görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün dirildiği görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir