Kahve falında erkek hasta görmek

Kahve falında erkek hasta görmek işlerin düzeleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, ekmeğin kesileceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek hasta gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Kahve falında erkek kardeşinin hasta olduğunu görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına inanılır.

Kahve falında erkek kardeşin hasta olduğunu görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin hasta olduğunu görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta erkek görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta erkek bebek görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek hasta bebek görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatalak erkek hasta görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir