AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık gri yılan görmek

Kahve falında açık gri yılan görmek

Kahve falında açık gri yılan görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında açık gri yılan gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin çıkma teklifiyle karşılaşmanız ya da bir evlilik sözkonusuya karar vermeden önce iyi düşünün.

Kahve falında açık gri yılan görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında açık gri renk görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri yılan görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük gri yılan görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine yorulur.

Kahve falında koyu gri yılan görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri yılan öldürmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında büyük gri yılan görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri renk yılan görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir