AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşın kardeşini görmek

Kahve falında erkek arkadaşın kardeşini görmek

Kahve falında erkek arkadaşın kardeşini görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşın kardeşini gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Kahve falında erkek arkadaşın kardeşini görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının kardeşini görmek büyük bir borcun altına gireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının kardeşini görmek asil kimselerden çıkacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını ve kardeşini görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin arkadaşını görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, insanlar tarafından tanınacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşımın kardeşini görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının kardeşi olduğunu görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının kardeşini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir