AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin namaz kıldığını görmek

Kahve falında annenin namaz kıldığını görmek

Kahve falında annenin namaz kıldığını görmek sorunların gittikçe artacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, içsel güvensizliklerinize, darda kalacağına delalet eder.

Kahve falında annenin namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde istediğiniz kimsenin aklını çelebilecek yapıdasınız.

Kahve falında anneyle namaz kılmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyle namaz kılmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, eline geçen paraları tutamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin namaz kıldığını görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında annesinin namaz kıldığını görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında annemin namaz kıldığını görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, zenginliğinin süreceğine yorulur.

Kahve falında anne ve babanın namaz kıldığını görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında kadın imamın arkasında namaz kılmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış yönde namaz kılmak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir