AnaSayfa / Genel / Kahve falında enişteyle öpüşmek

Kahve falında enişteyle öpüşmek

Kahve falında enişteyle öpüşmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ticaretinin büyüyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, namının yürüyeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında enişteyle öpüşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında enişteyle evlendiğini görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, getirisi çok olan işler yapacağına delalettir.

Kahve falında abla enişte görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş enişteyi canlı görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında eniştesini görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında enişte öpmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Kahve falında enişteyle sevgili olmak projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalettir.

Kahve falında ablasını ve eniştesini görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında enişte dövmek en çetin zorlukların aşılacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir