Kahve falında enişte dövmek

Kahve falında enişte dövmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında enişte dövmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi gibi görünebilir.

Kahve falında eniştesini dövmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalettir.

Kahve falında enişte dövmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalettir.

Kahve falında enişteyi dövmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında enişteden para almak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, insanlarla tartışacağına işarettir.

Kahve falında enişteyle evlendiğini görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında enişte ve abla görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında abla ve enişteyi görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında eniştesini görmek çözümlere kavuşacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir